INFORMATIE EN GEGEVENSVERZAMELING VOOR ONAFHANKELIJKE TIGRAY

Over Tigray.nl en deze website

In deze pagina vertel ik u over deze website Tigray.nl ' en leg ik uit hoe de website samengesteld is.

Voor recente articles and documentatie over Tigray klik Naslagwerk boven in deze pagina of click hier voor meer.

Over Tigray.nl in het kort

Tigray.nl is een initiatie van een diaspora uit Tigray, woonachtig in Nederland. Haar missie is het verstrekken van informatie over Tigray aan de Nederlandstaligen en Engelstaligen en ook aan de Tigray diaspora.

De aanhoudende oorlog en het wegvallen van informatie uit Tigray is de reden waarom deze website is gestart.

Tigray.nl verzamelt informatie, publicaties, referentiedocumenten uit betrouwbare bronnen en legt links naar betrouwbare mediabronnen. Het richt zich op de huidige situatie in het bijzonder en algemene kennis over Tigray in het algemeen.

Klik HIER om meer te lezen over Tigray.

De situatie in Tigray is op dit moment diare. De oorlog die in november 2020 begon, duurt nog steeds voort. Er komt nog steeds zeer beperkte informatie uit Tigray.

In de zijbalk zie je een animatie van een deel van het landschap van de Tigray.

In de zijbalk zie je een animatie van een deel van het landschap van de Tigray.

Mijn Nederlandse vrienden en contacten in mijn netwerk, vroegen mij of ik ze meer kan vertellen over wat er in Tigray gebeurt. In het begin aarzelde ik. Ik wilde hen behoeden voor negatieve verhalen en slechte gevoelens bij hen oproepen.

Dankzij de enthousiasme van mijn vrienden, begon ik na te denken over hoe ik mijn verhalen over Tigray aan alle vrienden en contacten tegelijk kon vertellen.

Ik kwam dan op het idee om een website te openen. Medio 2020 heb ik de domeinnaam Tigray.nl gereserveerd en de website gestart met bovengenoemde missie.

Samenstelling van Tigray.nl Website

Tigray.nl website bestaat uit Engels, Nederlands en Tigrigna talen. Ze zijn allemaal toegankelijk vanaf elke pagina. De website is responsive, d.w.z. toegankelijk via kleine schermen of mobiele telefoons enz. Klik op het humberger icoon (3 witte lijnen) om naar het menu te gaan

The website is responsive, meaning it can be accessed by small screens or mobile phones and other on small screens. When in small, click on the humberger icon (3 white lines) to go to menu.

De kop (header) is duidelijk. Met het dropdown-menu onder 'Referenties' kunt u naar alles pagina's op deze website. Het vervolgkeuzemenu leidt rechtstreeks naar artikelen, naslagwerk en alle verwijzingen naar andere bronmedia die sinds de start van de website zijn verschenen. Klik op de pijl naar beneden of op 'Tigray.nl producten' om naar de op deze website verzamelde documenten te gaan.

Click on the down arrow of 'Articles' to go to documents collected in this website.

  • Onder de kop (header), bovenaan elke pagina, staat de samenvatting van de inhoud van de pagina. (het vak dat je nu aan het lezen bent)
  • Daaronder komt een deel van de inhoud van de pagina bevat (Inleidingsblok) te staan
  • Vervolgens staatvolledige inhoud van de pagina (hoofdblok)
  • AInhoud van de zijbalk kan interessante ideeën in de pagina zijn of links naar referenties, afbeeldingen of grafieken.
  • Het onderste gedeelte is mededelingenblok

Notice

I appriciate your comments and feedback.